Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
About Film & Animation / Student Member Bubble Driver...My real name is a mysteryyyyy ; )Female/Singapore Groups :iconwebcomics-rock: WebComics-ROCK
Home for aspiring comic artists
Recent Activity
Deviant for 1 Year
Needs Premium Membership
Statistics 230 Deviations 4,912 Comments 27,333 Pageviews

Newest Deviations

:icon1stbutterflykiss::icon1stbutterflykiss::icon1stbutterflykiss::icon1stbutterflykiss::icon1stbutterflykiss::icon1stbutterflykiss::icon1stbutterflykiss:
Tagged by TheProphet191
Rules

1. - You must posts these rules.
2. - Each person has to share 10 things about them
3. - Answer the 10 questions asked to you and invent 10 questions the people you tag will have to answer.
4. - Choose 10 people and put their icons on your journal
5. - Go to their page to inform them they are tagged
6. - Not something like " you are tagged if you read that"
7. - You have to legitimately tag 10 people 
8. - No tag backs
9. - You can't say that you don't do tags.
10. - YOU MUST MAKE A JOURNAL ENTRY. NO COMMENTS. Unless you're commenting about the actual entry

~

10 Things about me: 

1. I love comics! I love indie comics!

2. I studied animation for five years.

3. I love reading! Fantasy books especially!

4. I love, love SCOTT PILGRIM.

5. I play gaiaonline!

6. I love reading romance novels too!

7. I am looking for a job right now!

8. I had to have a decayed tooth removed.NOT FUN EXPERIENCE!

9. I love travel and love listening to ther people's accounts of their life from other parts of the world! 

10. I love animals!

My Questions:
1. What's your favorite Fantasy/Mythological Race?
Ans: ELVES! ;DDDDD
2. Got any guilty pleasures?
Ans: Eating!
3. Can you say the Alphabet backwards while also saying the letters in reverse?
Ans: Hahaha! NOPE.
4. WHO WANTS TOAST~?!? :iconshaplz:
Ans: YES!
5. On a personal note, what makes you mad?
Ans: Hoity-toitiness. Holier than thou attitudes. People who feel the need to pick on others.It makes me madder than a gator covered with fire ants.
6. Ever eat a worm~? :) (Smile)
ANS: I eat gummy worms!
7. Feel like I'm just asking random questions? :iconilikeitplz:
ANS: Well,random is fun!
8. Ever tell someone something that you regret saying afterwords?
ANS: Oooh boy, all the time!
9. What's your favorite animal? :D (Big Grin)
ANS: Dogs!
10. Who's your favorite fictional character from any medium of all time?
ANS: Chihiro from Spirited away
I tag~

anyone else who wants to do this :D (Big Grin)

deviantID

BubbleDriver
Bubble Driver...My real name is a mysteryyyyy ; )
Artist | Student | Film & Animation
Singapore
Shhhhhhh.......;)
Interests

Donate

BubbleDriver has started a donation pool!
105 / 2,396
A subsciption! >.<The final donator will get a feature,three of their characters drawn out,and a bookmark drawn by yours truly mailed to them of whatever they want! I doubt anyone will donate but it can't hurt to try right? Meh.I will be graetful for even a single point or any at all! .

You must be logged in to donate.

AdCast - Ads from the Community

×

Journal History

Comments


Add a Comment:
 
:iconsasha-fantom:
sasha-fantom Featured By Owner 1 day ago

Thanks  for the :iconfav3dplz:! :)  :iconoak-elfglitter:

Reply
:iconbubbledriver:
BubbleDriver Featured By Owner Jul 15, 2014  Student Filmographer
Thank you very much for the Feature! It's an honour you chose to feature my artwork! 0v0
Reply
:iconelfedward:
Elfedward Featured By Owner Jul 15, 2014  Professional General Artist
You're very welcome :) 
Reply
:iconvoleuro:
Voleuro Featured By Owner Jul 11, 2014  Hobbyist Digital Artist
Thank you for adding "Summertime" to your favourites! Bunny Emoji-68 (Bouncy) [V4] Summertime by Voleuro  
Reply
:iconbubbledriver:
BubbleDriver Featured By Owner Jul 15, 2014  Student Filmographer
You are most welcome! It was most pretty!
Reply
:iconren-chin:
Ren-chin Featured By Owner Jun 23, 2014  Student Digital Artist
Aaah hello! It's been forever friend!
Reply
:iconbubbledriver:
BubbleDriver Featured By Owner Jun 26, 2014  Student Filmographer
Aaah! It's been forever, lovely, how are you? 0v0
Reply
:iconren-chin:
Ren-chin Featured By Owner Jul 1, 2014  Student Digital Artist
I'm great! It has been forever! I'm sorry I lost contact for so long I've been spending a lot of my time focusing on college things and getting monaaay
Reply
:iconbubbledriver:
BubbleDriver Featured By Owner Jul 7, 2014  Student Filmographer
Aah! Same here! I totally understand! I know the thing about money too, I need it badly too! And well, school robbed me of time as well.XD
Reply
Add a Comment: